Espai Nòmada

Fotografies per la exposició “El carrer és nostre… de tots!” al COAC

En el marc de l’Any Cerdà, el COAC acull l’exposició “El Carrer és nostre… de tots!” del 24 de març al 15 de maig, organitzada junt amb el Col·legi d’Enginyers Industrials i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. La mostra arriba a la ciutat comtal amb la voluntat de presentar una reflexió sobre els problemes i les oportunitats de l’espai del carrer contemporani i, específicament, contribuir a la difusió de la gran transformació de l’espai urbà de la ciutat dut a terme en els anys de democràcia a Barcelona. Concebuda i realitzada per l’Institut de la Ville en Mouvement (IVM) a Paris l’any 2007, l’exposició  ja s’ha pogut veure a algunes ciutats asiàtiques i americanes com Shanghai, Montreal o Buenos Aires. Paral·lelament, al COAC tindrà lloc el 25 de març un seminari, obert i gratuït per als col·legiats, sota el títol “Carrers de la ciutat llatinoamericana”.

ORGANITZEN: Institut pour la Ville en Mouvement, Paris / PSA Peugeot Citroën; Ajuntament de Barcelona; COAC (Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya); COEIC (Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya).

La meva participació com a fotògraf juntament amb Adrià Goula i Andrés Frajszer ha consistit en fotografiar una sèrie de carrers de Barcelona i projectes de l’àrea metropolitana per una secció de la exposició nova centrada a Barcelona. El projecte presentat final han estat dos videos amb el conjunt d’imatges.

http://www.anycerda.org/web/activitats/exposicions/la-calle-es-nuestra-de-todos